Wandelingen met nestbroers en -zusjes

Het brengen van de stamboom is een mooie gelegenheid om de pup in zijn of haar nieuwe omgeving te zien en onze Julia en de te bezoeken pup te laten spelen. Het is heerlijk te zien hoe leuk de pups het vinden elkaar weer te ontmoeten en met hoeveel plezier zij met elkaar spelen. Het is helemaal fijn te merken dat de pups ons ook nog steeds herkennen. Wat een lieverdjes. Het leuke is: je ziet de pups ook steeds groter worden.


17 juni: Julia ontmoet zusje Sky. De pups zijn dan 3 maanden. Wat een pret hebben zij!


Het eerste bezoek voerde 17 juni naar Friesland, naar reutje Bijous Tony uit het groene Gein, nu Alwyn genoemd.


Het tweede bezoek vindt plaats in Loosdrecht aan zusje Bijous Goldie uit het groene Gein, nu Robin genoemd.


16 juli rijden wij naar Venray voor een bezoek aan de eerstgeboren pup van deze zesling: reutje Bijous Oscar uit het groene Gein, die nu luistert naar de naam Luca


26 augustus: bezoek aan Bijous Meryl uit het groene Gein, ofwel Sky, die samen met Bijous halfzus Jet in Amsterdam woont. Het werd een ontmoeting met veel geren, geklauter en vooral veel zwemmen. De pups zijn inmiddels 5,5 maanden oud.


9 september: de laatste stamboom brengen wij naar Bijous Chiara uit het groene Gein, ofwel Lilly in Deurne. Zij was bij de geboorte verreweg het kleinste pupje in het nest. Het gaat prima met haar. Nu is Lilly een stevige dame, zwaarder dan onze Julia. De pups zijn inmiddels oud genoeg om ook samen te wandelen. Wat een gezellig weerzien!