Vrijdag 28 april zijn ze precies 7 weken. Wat worden ze toch al groot. Ze gaan zonder vrees de confrontatie aan met een gevaarlijke tijger, storten zich fanatiek op een dier dat aan de hengel door de puppyren heen en weer wordt gezwiept, spelen eindeloos met elkaar en met hun speeltjes. Maar zij zijn toch zeker niet te groot om ook heel lekker zacht op beer te gaan liggen. Inmiddels weten de nieuwe eigenaren welk pupje zij binnenkort in hun huis kunnen verwelkomen. (Foto's Carlo van Stek).


Pup voor pup

Van boven naar onder Oscar, Tony, Meryl, Chiara, Robin en Julia.

Nogmaals Julia:


 

We gaan even naar de Praxis, een mooie gelegenheid om enkele dames mee te nemen. In de dierenafdeling (waar we veel bekijks hebben) zijn ze wel geïnteresseerd, maar echte shop-aholics zijn ze nog niet. Een afdeling verder liggen ze in diepe rust.

Zelf buiten wandelen in het natuurgebied, met toekomstige eigenaar Janneke en 'tante Jet'

Het idee leek zo leuk, kistje, kleed, accessoires, pups, foto's... Maar de praktijk wees uit dat de uitvoering veel lastiger was dan gedacht. De boefjes waren veel te snel voor ons. Wat wij ophingen, haalden zij neer. :) 

Allemaal blije mensen

Daar gaan wij weer... en weer... en weer...

De pups groeien als kool. Hoewel ze al twee weken puppybrokjes en vlees eten, gaan ze ook nog graag zitten voor Bijous melk. Als ze liggen slapen, leggen wij de krokodil er nog maar eens naast. Toen ze net waren geboren, waren ze bijna even groot. Zie ook foto's van de eerste week. 

Puppyfitness

De club is al niet meer compleet. Luca is 4 mei als eerste naar zijn nieuwe baasjes gegaan. De komende dagen staan in het teken van afscheid nemen.