Lekker samen stoeien, samen spelen, samen slapen... de gebroeders kunnen het heel goed samen vinden. Ook met mama, dus er wordt met z'n drieën heel wat afgespeeld. Zo vertederend.

Er wordt ook heel wat gedaan wat eigenlijk niet mag: ontsnappen uit de bench, oma uitdagen, knagen aan alles wat ze tegenkomen, de krant vast "voorkauwen", de gangmat een beetje inkorten, scherpe hoekjes van de rotan mand afhalen, een bord vast schoonlikken terwijl het nog op de lage tafel staat... Het zijn beslist geen sulletjes, maar ondernemende en nieuwsgierige boefjes. Gelukkig zijn het ook knuffeltjes en vinden ze het heerlijk bij mensen op schoot te zitten.

 

In de zevende week komt er nestbezoek van de rasvereniging en worden beide pups bekeken, beschreven en beoordeeld. Ze komen met vlag en wimpel door de keuring. Mooie donkere ogen, goede oren, lange staarten, scharende gebitjes, voelbare testikeltjes, een forse bone en echte reuenhoofden. Kortom, ze lijken op echte Kooikerreutjes.

 


Pupjes in het groene Gein


En wat doe je in de adventperiode ter socialisatie? Dan breng je een bezoek aan de kerstafdeling van een tuincentrum, waar wij heel wat bekijks hadden en gelukkig ook veel medewerking. Bedankt, tuincentrum Osdorp.