Julia

Onze Julia is niet in één woord te typeren. Zij is een ontzettende kroelkip, een echte schoothond. Zij wil altijd bij iemand op schoot zitten. De tijd dat ze ook graag bezig was puppenkattenkwaad uit te halen, is gelukkig voorbij. De eerste zeven maanden was ze ook wel een energiek boefje. Een slopertje. Zij hield niet van rechte kantjes. De gangmatten zijn door onze Crea Bea dan ook vakkundig onder tanden genomen. Net als mijn nieuwe kaplaarzen. Ze was ontzettend speels, maar mooie dure knuffels was zij de eerste zeven à acht maanden nog niet echt waard. Die waren geen lang heel leven beschoren. 

Maar dat vergaven wij haar allemaal graag, omdat ze zo ongelooflijk lief is.

Verder is zij heel leergierig. Bovendien heeft ze de zwemgenen geërfd van haar moeder en opa Jesse. Ze vindt alle soorten water lekker, van prutsloot tot ruige zee.

Wat vooral ook opvalt aan haar, is dat zij altijd zo blij is iemand tegen te komen op straat. Bij het zien van een wildvreemde gaat haar hele lijfje heen en weer en maakt haar staartje overuren. Een eenkennig Kooikerhondje? Beslist niet. Ook de meeste honden begroet zij als oude, dierbare bekenden. Kortom, ze is nog steeds een heel vrij en open hondje en we hopen van harte dat haar grote vertrouwen in de mens- en hondheid niet wordt beschaamd, zodat ze nog lang zo vrolijk en enthousiast iedereen tegemoet zal treden.