Nest Wereldsteden


               ^ V.l.n.r. Jesse, Silke en Teuntje, Falco, Orlando, Yoline.

 


 

 

 

< Papa Jesse en mama Yoline kijken hoe hun nageslacht (op dat moment 18 maanden oud) het er vanaf brengt bij de VHNK Nestkeuring in Beusichem (10 maart 2012). Die kinderen doen het best goed. Het mooist is het compliment van keurmeester Carla Snels dat het vriendelijke, sociale hondjes zijn.

                      Falco                            Orlando                                         Silke                                         Teuntje


Zie voor meer foto's van de afzonderlijke honden de pagina Nest Wereldsteden.Nest Juweeltjes


Yoline

en Jesse

bekijken hun nakomelingen die tijdens de Nestkeuring van de VHNK in Beusichem worden gekeurd door keurmeester Diana Striegel. De honden zijn dan 14 maanden oud.Hoe vind jij mij, pap?


Zie voor meer foto's van de afzonderlijke honden de pagina Nest Juweeltjes.


 

Nest Maan en Zon

Maan (Bruno) en Zon (Basco) bij de Nestkeuring van de VHNK op 11 maart 2017 n Beusichem. Papa Tijs was erbij. Mama Bijou lag in het kraambed (was de dag tevoren bevallen) en moest helaas verstek laten gaan. De broers waren blij elkaar weer te zien. Afgezien van het feit dat de keurmeester Basco te groot vond, kregen beide honden een mooi keuringsverslag: zij voldeden aan de rasstandaard.


Nest In de hoofdrol

Op 9 maart 2019, één dag voor hun 2e verjaardag, kwamen onze hoofdrolspelers voor de Nestkeuring bijeen in Beusichem. Broertje Tony (Alwyn) was helaas die week ziek en kon niet komen) en Julia liet verstek gaan omdat zij op dezelfde dag werd gekeurd bij Crufts. 

Wel aanwezig: mama Bijou en haar zoon Oscar (Luca) en dochters Chiara (Lilly), Goldie (Robin) en Meryl (Sky). Zij kregen alle een mooi keurverslag. En het mooiste was natuurlijk de conclusie van keurmeester Gerard Mensink dat alle pups een superkarakter hebben en de speciale vermelding bij Opmerkingen dat het fijne honden zijn om mee te werken. Dat zijn toch opmerkingen waar je als fokker en als eigenaar zeer trots op kunt zijn! Papa Blitze Bink was er ook niet bij. Wij hebben hem wel het weekend ervoor nog ontmoet bij een show in Groningen (onderste foto's).